BOUWKUNDIGE ADVIEZEN:

U kunt bij ons terecht voor al uw bouwkundige vragen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij al uw bouwkundige vragen voorzien van een passend antwoord. Indien wij niet direct kunnen antwoorden, zoeken wij de nodige informatie voor u op. Door het door ons in de jaren aangemaakte contactenbestand, zowel van partner-bedrijven als ambtenaren van overheidsinstanties, kunnen wij u snel van informatie voorzien!

Als u vragen heeft over bouwkundige detailleringen, bouwmaterialen, bouwkundig constructies, etc., kunnen wij adviseren door middel van advies / tekeningen / berekeningen of het doorverwijzen naar partner-bedrijven.

Tevens kunnen wij voor u prijzen aanvragen voor verschillende materialen en diensten. Ook als u prijzen wilt aanvragen bij aannemers, kunnen wij u onze medewerking hieraan verlenen. Zodoende worden de aannemers op een duidelijke en juiste manier van informatie voorzien, zodat zij binnen de afgesproken tijd u een gepaste prijs kunnen aanbieden voor de werkzaamheden cq. materialen.