Over HBT

Ik ben Jeroen Havermans (36), eigenaar van Havermans Bouwkundig Tekenbureau. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben als werknemer van een architectenbureau, heb ik in 2012 doen besluiten mijn eigen weg te kiezen in de bouwkundige wereld. Het gevolg hiervan is het opstarten van Havermans Bouwkundig Tekenbureau (HBT).

HBT is uw helpende hand bij het realiseren van uw bouwdromen, middels het maken van bouwkundige ontwerpen, bouwtekeningen, berekeningen, adviezen, enzovoort. Ons specialisme is het compleet verzorgen van omgevings(bouw)vergunningen, van dakkapel tot complete woning of bedrijfspand.  Daarbij staat service bij ons hoog in het vaandel!

Wij zijn gevestigd aan de Wernhoutseweg te Zundert. Het kantoorpand is binnen de kom van Zundert gelegen, goed bereikbaar en er is volop parkeerruimte. Wij staan u graag te allen tijde te woord. Bij uitgebreide bouwgerelateerde vragen, plannen wij graag een afspraak met u in.

Benader ons telefonisch of via de e-mail en wij nodigen u vrijblijvend uit voor een eerste gesprek en/of offerte voor uw bouwwensen!