Aanbouw woning (2x), Effenseweg te Effen (011-2014)

Het bouwen van een 2-tal aan/uitbouwen in Effen.

Het gaat om een hobbyruimte welke wordt uitgevoerd met een lessenaars dak. Hierdoor ontstaat er ruimte om boven de bestaande uitbouw kozijnen te plaatsen voor nog meer daglicht. Deze ruimte moet een lekkere werkruimte worden; strak afgewerkt met veel zonlicht. tevens is vanuit deze ruimte prachtig zicht op zowel de voortuin als achtertuin.

De aanbouw aan de achtergevel wordt hoofdzakelijk uitgevoerd in glas. Het moet een lichte, ook strak afgewerkte, ruimte worden waar lekker kan worden getafeld of een wijntje gedronken. Door het hoge plafond krijg je een ruimtelijke sfeer. Daarbij geven de hoge puien je de indruk dat je je in de tuin bevind. Deze ruimte wordt samen gebracht, dmv doorbraken, met zowel de woonkamer als de keuken. Hierdoor is het mogelijk om een grote leefkeuken te creëren met een groot kookeiland.

Beide uitbouwen worden aan de buitenzijde strak afgewerkt, met een zo dun mogelijk overstek! Zowel de kozijnen als de overstek worden aan de buitenzijde donker afgewerkt, zodat het een rustig beeld blijft!