Renovatie woning + nieuwbouw schuur Teteringen

Renovatie project te Teteringen. Een bestaande woning, gebouwd omstreeks 1940, wordt geheel verbouwd en er wordt een nieuwbouw paardenstal geplaatst. De bestaande woning heeft dienst gedaan als woonruimte op de verdieping en als stal op de begane grond. Na de verbouwing zal het gehele gebouw in gebruik worden genomen als woonruimte.

De bestaande wijnkelder blijft zoals deze is! Op de begane grond betreedt men de woning via een grote entree. Deze entree ademt de historie uit, daarom ook het besluit deze in dezelfde staat te behouden. Wel wordt een grote leefkeuken gecreëerd waar men uitzicht heeft op de prachtige achterliggende wij landen. Tevens middels een schuifpui kan men lekker eten onder een overdekt terras. Ook wordt op de begane grond nog een bergruimte / slaapkamer met douche en een grote garage gerealiseerd.

Op de verdieping wordt de indeling deels gewijzigd. Zo blijft de woonkamer zoals deze is, enkel krijgt deze via een schuifpui toegang tot een riant dakterras, welke gemaakt is van douglas hout. Op de dakterras heeft men zicht op de prachtige omgeving! Tevens wordt de indeling deels gewijzigd in twee grote slaapkamers / badkamer en een kantoorruimte.

De woning krijgt een rieten kap en de dakkapellen krijgen een nieuwe uitstraling. Het huidige inpandige terras wordt nu bij de woning betrokken waardoor de keuken en slaapkamer kan worden vergroot!

Naast de woning komt een gepotdekselde paardenstal, waarin naast 3 riante paardenboxen ook een bergruimte en kantine worden verwezenlijkt.